småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Oj oj oj

Publicerad 2014-05-15 16:47:00 i barn, familjeliv,

Idag har jag varit ÖVERALLT. Massor med små ärenden i massor av olika affärer. Och bilen emellan överallt.

Dagens inköp - Pilates boll.

Dagens klipp - Ica bjöd på en tårta för att jag snart fyller år + en tårtspade. OCH jag fick byta ut prinsesstårtan mot en mousse tårta istället, mycket godare. he he he

Var på två!! olika livsmedelsbutiker för att hitta allt jag sökte, inte favvobutikerna. Dyrt som tusan att gå in och inge roligt med ut. Bara nödvändiga saker som mat...

Tog faktiskt en promenad och hämtade killarna på skolan. De blir inte glada när de upptäcker att de måste gå hem, oj vad jobbigt. Det är ju huuuur låååångt som helst. Och det tar ju en eeeevvighet. Och såååå låååång tiiiid.
Jo tjena, det kanske är 700m och då tar jag i i överkant!
De får gilla läget när det är fint väder så det så.

Märkligt förresten hur en nioårings tankesätt är. Det är jobbigt att gå hem men han surar för att inte studsmattan är monterad. Hmmm tråkigt snarare än jobbigt tycker jag det verkar som.
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela