småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Liiite jobbig inledning på påsken då

Publicerad 2013-03-28 13:42:38 i Allmänt,

Inte alls som jag vill känna mig en skärtorsdag... Alldeles för ont i nacken för att riktigt kunna se fram emot långledigt för make och busfrön.
Härligt för dem - absolut - men kommer jag orka med?

Bäst att inte ta ut för mycket i förskott utan vila är nog vad som gäller för lilla mig idag så får vi se vad jag klarar av ikväll och imorgon.

Glest mellan inläggen

Publicerad 2013-03-18 12:06:52 i Allmänt, sjukskriven, träning, värk,

Det är fortfarande glest mellan inläggen. Trots goda föresatser. Nu beror det på att jag har haft nån slags inflammation i händerna, jag har inte kunnat göra ett nå, knappt så jag klarat av att äta. Vissa dar har faktiskt maken fått skära upp maten på tallriken åt mig för att jag inte klarat av att hålla i gaffeln. Då är det illa. Som tur är har det varit i en hand i taget. Nu är jag på bättringsvägen men det känns att skriva...
 
Träningen har med andra ord stått still. Och det både känns och syns på vågen. Inte så mycket upp men helt klart inte ner. Usch då :-( Beach 2013 kommer bestå av strandad val den med om det här fortsätter. 
 
Tur man har humor att luta sig mot.

Sportlov

Publicerad 2013-03-04 00:54:11 i Allmänt,

Killarna har sportlov - härligt! Eftersom jag är sjukskriven så får de vara lediga hela veckan, de är så stora att det funkar nu. Imorgon kommer en klasskamrat till storebror och leker. Det är Wii maraton som gäller. Jag har redan gjort klart för dem att lillebror också måste få vara med, orkar inte ha en kompis till honom här samtidigt så de får samsas. Sedan blir de nog utkickade i solskenet (som jag hoppas på) också. Själv kommer jag mysa med en väninna som kommer och pysslar. Jag klarar inte av att göra det jag vill på den sidan heller så det är härligt när det kommer nån lika intresserad och stöttar.

Förnyelse

Publicerad 2013-03-04 00:38:36 i Allmänt,

Bloggtorkan fortsätter. Känner oftare och oftare att jag vill blogga igen så vi får se om jag klarar av att komma med lite mer regelbundna inlägg framöver. Eftersom att det känns som att hälften av mina egna inställningar i bloggmallen jag hade har försvunnit - bara sådär - så har jag bytt mall. Blev lite nostalgisk när jag såg bilden på trasmattan. Tänker på när jag skurade trasmattor med såpa på bryggan med mormor när jag var liten, nä jag är inte 65 än, faktiskt bara 70-talist ;)
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela