småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Tid och prioriteringar

Publicerad 2011-08-31 14:56:03 i Allmänt,

Jag hade ju tänkt blogga järnet under semestern. Och OJ vad det inte blev så. Det är inte det att jag inte vill, för det gör jag. Men på nåt sätt så blir det inte så ändå. Tiden räcker inte till som jag skulle önska. Barn, make och hus med mera tar upp all min tid när jag är ledig. Nu är jag på jobbet och då hittar jag mina minutrar under lunchen. Nu tog de dock slut tidigare än jag räknat med. Återkommer...

Halvtid

Publicerad 2011-08-05 12:14:18 i Allmänt,

Så har halva semestern gått. Och det känns som den knappt har börjat. Kan redan nu konstatera att det kommer gå alldeles för fort det här. Första veckan var en ren transport sträcka när jag var ledig med barnen och maken jobbade. Den här veckan här vi varit bortresta. Vi har gjort Stockholm och grönan med killarna. Det var superskoj Men nu är det skönt att vara hemma igen. Jag har två veckor kvar och maken har en. Vi får hoppas att regnet avtar så vi får sommar mysa lite tillsammans. Blir det för tråkigt väder så kan vi ju alltid tapetsera det som ska bli vårt sovrum.

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela