småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Aj som F-N

Publicerad 2012-05-29 00:39:51 i Allmänt,

Hur ont kan man ha? Värre än man tror och längre än ni anar! Det är rent helevete att ha så här ont och plågas av värk från morgon till kväll PLUS när man försöker sova. HURRA för den då. Efter snart ett halvår och en kortare tid då jag trodde jag var på väg att bli bättre så är jag tillbaka i dantes inferno igen. Vad ska man säga. Det kan inte bli mycket värre, alltså borde det bara kunna bli bättre! Eller? Hoppet lever. Imorgon börjar en ny historia i det här. En arbetsterapeft ska börja jobba med mig. Kommer på hembesök tom. I dagens samhället - exclusive :-) Vågar inte tro att det ska ge nåt egentligen, hur ska det hjälpa mot värken liksom. Men jag ger det en chans, why not liksom. Det kan ju som sagt inte bli sämre...

Godisfritt

Publicerad 2012-05-22 23:31:55 i Allmänt,

Jo just det ja... Knappast troligt! Vad ska jag säga, jag är svag :-) Hur ska jag kunna motstå godis. Jag får ju abstinens att jämföras med att sluta röka så fort jag tänker att jag bara ska äta gotta på helgen. Hur löjligt som helst egentligen. Särskillt som jag faktiskt har slutat röka en gång för länge sen. Det här är ta mig tusan värre. men men jag kämpar på.

Rensa röran

Publicerad 2012-05-18 13:42:55 i Allmänt,

Listan är uppdaterad nu. Har minsann rensat en massa sista tiden. Det har kännts superbra att bära ut en massa skräp. Mera finns att gå igenom så vi får se när nästa sväng blir

Mumma

Publicerad 2012-05-18 13:35:45 i Allmänt,

Det här är min favvo maskin just nu! Skulle inte överleva utan den - promise! Minimum 3 flaskor om dan, helt otroligt. Men har man sveriges bästa vatten direkt ur kran så why not!

Vad ska man säga...

Publicerad 2012-05-16 00:52:15 i Allmänt,

Det blidde ingen bloggning idag. Dåligt med sömn och en massa farande överallt gjorde att det blev bortvalt. Bättre lycka imorgon.

Nattbloggning

Publicerad 2012-05-15 00:48:38 i Allmänt,

Kanske man skulle återuppliva bloggen... kanske... Vi får se hur det går, jag tänker alltid att NU, men det håller aldrig. Har varit sjukskriven sen jul för ryggvärk som var nackskott som var diskbråck som nu inte är nåt utan bara gör ont! Vi får se vad de kommer på nu. Så jag knaprar piller och lider mest. Är faktiskt på bättringsvägen, tror jag. Jag kunde inte skriva en mening på datorn för två månader sedan men nu funkar det hyfsat. En liten stund med en massa lidande efteråt, men vad ska man göra. Blir hemma till sista juni så vi får se om bloggen överlever så länge :-) Största prövningen blir nog i morgon. Får se om jag kommer på nåt att skriva då eller om det här var allt.

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela