småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Valborgsmässoafton

Publicerad 2009-04-30 09:54:32 i Allmänt,

Så var det sista april igen! Härligt med våren! Visst har jag tyckt om den här vintern. En riktig vinter med massor av snö och endast lite is... Super. Men den var lång så nu myser soldyrkaren i mig av att våren är här.
Vi ska självklart iväg till brasan ikväl. Fattas bara annat! Först blir det grillning här hemma, makens bror med familj kommer så det blir skoj.

Nu är det hög tid att kasta i sig en balja kaffe om vi ska hinna plocka undan lite och hämta maken. Sedan måste vi handla en hel del inför kvällen. funderar fortfarande på vad det blir för tillbehör till det grillade. För att inte tala om förrätt, tror nästan jag skippar den. Det blir för mycket att stressa med...

Från rik till fattig ;)

Publicerad 2009-04-29 15:18:29 i Allmänt,

Så var det månadsslut.
Lönen kom!
Hurra!!! Eller nästan i alla fall 40 % vabb ännu en månad sätter djupa spår...
Räkningarna kom också!!!
Buhuuu!!!!! :/
Så nu är jag fattig igen...

Sommarväder

Publicerad 2009-04-29 13:05:08 i Allmänt,

Jag vet, det är bara vår än så länge. Men idag är det ljuvligt väder. Över 15° varmt ute och inte ett moln på himeln.
Underbart!
Jag har varit med lillebror hos dagmamman hela morgonen, vi gick hem när det var dags för lunch. Då var gullungen så slutkörd att jag till slut fick lägga honom med lite välling. Han höll på att somna i stolen när jag gav honomlunch och han grät nästan av trötthet. Myspysen min!

Jag känner en hel del oro inför måndagens prov. Det är så jag inte vet vad som är värst, om han skulle bli friskskriven eller om han fortfarande är sjuk... Självklart vill jag att han ska vara frisk!!!
Vågar man tro på att ett högt värde nu skulle innebära att han är frisk???
Han har i och för sig haft två höga, till och med friska, värden på raken redan men det var ju direkt efter medicinering. Det första höga värdet var några dagar efter att han hade fått gamm glob. och det andra en vecka senare och då kan ju medicinen fortfarande ha påverkat en hel del....
Det ska ju sjunka när medicinen går ur kroppen, det är ju det normala...


Om han anses frisk nu vad gör vi då???
Jag kan inte låta en liten kille på 18 månader börja på heltid hos dagmamman bara sådär över natten. Han har varit hemma i över tre månader, det känns som att en ny inskolning krävs!!!
Det är ett jätteproblem! Vi har inte föräldradagar som täcker det!
Skriver läkaren ut sjukintyg så jag hinner skola in honom eller struntar de fullständigt i det dilemmat???
Måste vi leva på luft en vecka för att han ska kunna skolas in???

Det är det här praktiska som driver en till vansinne!!!
Jag pallar med att lillkillen är sjuk, det kan jag handskas med på ett halv vettigt sätt. Men denna eviga ovisshet och denna eviga kamp med byråkrati är vad som bryter ner mig!
Hur har ni andra löst de här sakerna?
Är det jag som ororar mig i onödan, eller finns problemen jag målar upp precis som jag tror?

Vandaler och banditer!

Publicerad 2009-04-27 11:57:26 i Allmänt,

När vi var ut i lösrdags så var det någon IDIOT som valde att sabba vår bil!  Tack för den då! Hela bakre stötfångaren är bara borta plus tankluckan. De har repat bakskärmarna och varit lite lustiga oc skirvit hej i lacken!!!
DYRT!!!
ONÖDIGT!!!
IDIOTER!!!

Varför? Jag bara undrar. Var det bara för att vi var dumma nog att unna oss en kväll ute utan barn bara vi... Är det inte menat att vi ska få göra sånt typ en gång per halvår. Det är ju inte som att vi springer ute varje helg...
Det var liksom bara det vi beövde nu. Icing on the cake... Grädde på moset... Ja ni fattar.

Visst vi har försäkring, men det täcker inte ALLT! Vi måste fortfarande betala för självrisken och en hyrbil kommer vi också att måsta ha. Usch och fy!

Dessutom misstänker jag prickar på lillebror. Han var så trött nu att jag inte kunde syna riktigt så jag kan ju alltid hoppas att jag såg fel tills han vaknar, men det tror jag inte...

Äntligen vår!

Publicerad 2009-04-26 20:43:33 i Allmänt,

Nu är det vår! ALL snö är nu borta från tomten!!! Äntligen!!! Det var på vippen att jag gick ut och skottade bort det sista... (Tog faktiskt några skoveltag... Vaddå otålig? Jag...?)

Har jobbat idag och igår var vi ute precis hela dan. Så då blev det inte mycket bloggat...

Vi tog en sväng förbi casinot igår, jag och maken. Mormor var här med barnen. Vi åkte in till stan efter att barnen lagts. Det känns lugnast så. Även om Lillebror har haft super mycket trombocyter de två senaste proverna så är han inte friskförklarad än. Vet faktiskt inte hur många provtagningar det krävs innan han blir det. Och hur lång tid som måste ha gått efter att han fått gamma glob. Vi får väl se. i vilket fall så var det en helt overklig känsla att bara vara vi två. Vi har inte varit ifrån lillebror båda två samtidigt sedan någon gång i januari, dvs när han var frisk senast och besökte dagmamman.
Jag letar prickar varje dag och är så lättad varje gång jag går bet. Nu har vi sett ett fåtal, bara några stycken, som skulle kunna vara pekiter. Men han ligger säkerligen över 30, MINST. Så fort han närmar sig 30 så kommer prickarna. Säkrare än ett brev på posten.

Tack för kommentarerna. det hjälper mitt i allt elände att höra att man inte är ensam om denna vånda och skräck!

Nu har värmen kommit!

Publicerad 2009-04-24 21:14:54 i Allmänt,Har jobbat i två dagar. Idag var det lite tungt att stå inne och se alla sommarklädda människor som njöt av värme och sol. Det var till och med de som hade shorts!!! Jo, det är fortfarande snö på gräsmattan men nu försvinner den snabbt... Jag är ledig i morgon men sen har jag lovat att hoppa in extra på söndag. Vad gör man inte när det är ett evigt vabbande. Allt för att väga upp lite i månadsskiftet. Imorgon blir det utflyktsdag med killarna. Vi ska iväg på mässa, hoppas vi pallar med att jaga tre vildar där.

Förutom det vackra vädret kom lönespecen, lönen med för den delen. Alltid lika skoj. Denna månad fanns lönehöjningen med också, inte illa. Tyvärr känndes den inte med alla vab avdrag. Blir kanske bättre sen. Nu har de lagt om i lönerna ändå, och inte till det bättre. Jag har blivit av med en hel del OB som ska ges i ledig tid istället. All 50 % och en hel del 100% också DET känns!!! Ska nog titta närmare på det och räkna lite på vad de sysslar med. Det vore en sak om jag kände av den lediga tiden men det gör jag inte, snarare tvärt om.

Trippar på små moln...

Publicerad 2009-04-22 20:30:27 i Allmänt,

Lillebrors värde var över förväntan. 262!!! Vågar knappt tro att det är sant.
Nu behöver vi inte ta prover på 1,5 vecka! Skönt bara det!

Vi vågar inte riktigt tro på att det är sant.... Det kan fortfarande vara medicineringen som ger de här höga värdena men visst väcker det hopp! Vi vågar inte ta ut allt för mycket glädje i förväg utan inväntar nog nästa provresultat också innan vi firar riktigt. Det känns lite konstigt att värdena inte har sjunkit ner lite efter att han fick gamma senast. Det brukar de ju göra, det gjorde de sist.

Tro mig vi är glada. Överlyckliga. Men lite skeptiska i ren självbevarelse drift.

Tack för omtanken Susanne. Tumhållningen verkar ha hjälpt.

Nya prov idag

Publicerad 2009-04-22 09:06:02 i Allmänt,

Ska strax iväg till sjukhuset för nya prover. Det är en vecka sen lillebror var på provtagning så det är lite nervöst.
Jag hoppas värdena är höga men vågar inte hoppas. Jag gissar på att de är åtminstonde över 30 eftersom han är så gott som prickfri och inte hat några speciella böåmärken... Hoppas, hoppas...

Tack för omtanken Susanne. Jag har läst lite i din dotters blogg och det känns som att ni har det lite värre än oss. Vår lille kille reagerar ju åtmiminstonde på medicinen och han ligger oftast över 20 eller till och med 30. När han rasar under 10 och får högre blödningsrisk så rasar hela tillvaron... Jag lider med er och hoppas att det rättar till sig för Albin. Även den kroniska varianten kan ju växa bort. Särskilt hos pojkar!

Stressig dag med dubbla bvc besök

Publicerad 2009-04-20 21:29:56 i Allmänt,

Först skulle storebror på höselkoll på morgonen och sedan vid två tiden var det lillebrors tur. Han har ju inte haft sin 18-månaders koll. Det var ju när vi skulle på den som vi blev uppskickade på sjukhuset och hans itp upptäcktes...
Storebrors hörsel koll gick sisådär. Antagligen är det förkylningen och nerverna som spökar så vi ska göra om den om några veckor.
Lillebror klarade sin koll med bravur. Han fick träffa samma läkare som upptäckte att hans prickar inte var helt ofarliga. Kul att få tacka för uppmärksamheten!

Sedan har det varit stor shopping dag med hela familjen!!!

Nytt bistro set till altanen. Blommor till bron. Ska chansa på att penséer håller för natt kylan, hoppas hoppas!
Skor till både mig och stoerbror, från olika affärer. Detta tillsammans med lunch på Mc Donalds borde väl göra en heldag... Men vi har dessutom bytt till sommardäck på bilen, varit ute och lekt och tvättat bilen.

Det känns som att vi verkligen förtjänat att mysa ihop oss lite framför tv:n nu så natti natti...

Ledig!!!

Publicerad 2009-04-19 19:52:09 i Allmänt,Så har jag gjort min arbetsvecka! Jag är rätt slut. Eftersom att vi har varit hemma halva veckor var sedan 23 februari så är det ett tag sedan jag jobbade sexdagars vecka... Så nu blir det rätt skönt att få vara hemma några dagar med barnen.
 
Fast särskillt lyxigt blir det nog inte.

Våndan har börjat. Lillebrors prover på onsdag inväntas med spänning. Vi börjar bli rätt oroliga för dem. Jag tror inte att han är nere i 10, är rätt säker på det just nu i alla fall. Han har inga särskillda blåmärken och han har inga pektiter heller att tala om. Däremot är det säkert nere i 30 eller så. Tillräckligt illa det, men åtminstonde hanterbart...

Nu ska jag slappa lite med familjen.

Vår känslor

Publicerad 2009-04-19 19:37:40 i Allmänt,Jag har världens vårkänslor i kroppen. Vill ur och kratta löv och rensa rabatter... Inte riktigt likt mig kanske... Dessutom är ju fortfarande halva tomten full med snö fortfarande, jag skulle måsta börja med att skotta snö om jag ska kunna kratta;) Alltså får jag vänta ett tag till.
Men jag tror nog att jag tänker fixa en kruka till bron i alla fall. Har läst att penséer ska vara tåliga, och långlivade. Tänker nog testa det. Sätta en färgglad kruka som livlina i väntan på att våren ska ta riktig fart!
Det blir veckans projekt!

Ännu mera jobb

Publicerad 2009-04-18 21:07:13 i Allmänt,

Jag jobbar hela helgen lång :-P. Jag tror alltid att jag ska hinna träffa barnen en massa på helgerna, dvs även under jobb helger. Men det blir ju inte riktigt så. Även om jag slutar två timmar tidigare så blir det ju ändå rätt sent innan jag kommer hem. Särskillt om jag som idag passar på att handla lite innan jag åker hem. Då blir det kort och intensivt även under helgerna.

Veckan som kommer är jag hemma med lillebror måndag till onsdag plus att jag är ledig nästa helg. Då borde jag hinna träffa barnen en massa ;-)

Nu börjar nerverna ge sig till känna. Vi börjar oroa oss för lillebrors värden. Han har tydligen varit gnällig större delen av dan, fast att han sovit en och en halv timme. Visst, han kan vara trött ändå. Men självklart börjar vi fundera äver hur det är med hans itp. Kan det vara något med den som gör att han är hängig och gnällig? Vi vet att han inte ska känna av sjukdomen men frågan är om vi tror riktgt på det. De säger också att det inte finns något samband mellan lillebrors itp coh det faktum att storebror föddes utan blodplättar, eller med väldigt få i alla fall. Det är något vi har svårt att ta till oss. Två så ovanliga saker i samma familj, hos helsyskon... Hmmm, hur kan det inte finnas samband?

Nåja, det är ett par nervpirriga dagar kvar till onsdag och nya prover. Skönt för lillebror att slippa bli stucken men super nervöst för oss!!!

Jobb, jobb, jobb...

Publicerad 2009-04-17 21:11:40 i Allmänt,

Hela veckan lång, hela helgen med. Känns väldans ovant efter att ha varit hemma så mycket de senaste månaderna. Usch vad hemskt det känns att säga det, månaderna... Huvva!
I vilket fall så har jag passat på att jobba en hel arbetsvecka nu när maken varit hemma med alla tre barnen den här veckan. Det var planerat sedan länge att han skulle fisa påsklov med barnen så det passade ju fint.

Vi håller fortfarande glädjen vid liv över lillebrors värden. Nya prover på onsdag. Jag vet att de antagligen har sjunkit tills dess, när inställd på att det kommer att vara så. Men jag kommer försöka njuta av livet denna vecka ändå!

Höga värden - låga värden...

Publicerad 2009-04-16 23:06:06 i Allmänt,

Vi är glada idag med.
Det sjunker inte från 259 till 10 över natten så vi är nog glada över helgen med : )

Vi har tur. Lillebror regerar positivt på medicinen, så det är inte helt i onödan som han går igenom behandlingen. Tack och lov. Tyvärr är ju effekten inte särskillt långvarig, men det är skönt medans det varar. Eftersom värdena är så himelskt höga just nu så behöver han inte ta några nya prover förrän på onsdag. En hel vecka utan blodprov. Snacka om semester!!! Jag är helt inställd på att värdena kommer att vara mycket lägre då, men bara de är över 30 så kommer jag att vara super glad.

Jag lider verkligen med de familjer som går igenom den här sjukdomen med envist låga värden. När de ligger runt 10 och under det så är det hemskt. Man inser ju vilka risker det innebär. Hur farligt det kan vara. Samtidigt är det barn som är drabbade och hur talat man om för ett annars friskt litet barn att det inte kan leka? Vi tycker att det är omöjligt. Det kanske är lättare att förklara för ett barn som är äldre än vad lillebror är att det är farligt. Men å andra sidan så inser det äldre barnet vad det går miste om, ser skillnaden mellan sig och kompisarna. Jag ver ärligt inte vilket som är värst, inser bara att inget av det är skoj.

Just nu föröker vi att inte ta ut all glädje i förskott, det skulle bli så svårt att orka med ett bakslag då. Samtidigt håller vi oss fokuserade på det att på små barn, och särskillt för pojkar, så brukar det oftast läka ut. Även om det kan ta längre än sex månader...

Lillebror mår bra idag

Publicerad 2009-04-15 20:59:32 i Allmänt,

Idag är värdet uppe i hela 259!!! Vi tror knappt att det är sant. Det gjorde inte sköterskan heller! Hon både dubbel och trippelkollade att hon tittade på rätt provsvar!
Vi vet att det är midicinen och vi vågar inte tro att det kommer att hålla i sig, men idag ör vi glada!!!
Det kommer antagligen att vara sämre nästa vecka, frågan är bara hur lågt de tkommer att bli. Men det tar vi då!

Tack för omtanken Brita. Så skönt att det verkar vara över för er del. Jag håller tummarna för att det är helt utläkt och inte kommer tillbaka. Skönt att få höra att det faktiskt försvinner av sig själv för många.

Nu ska jag nöjt slappa en stund utan oro.

Kram på er alla

Vår väder!!!

Publicerad 2009-04-13 22:46:16 i Allmänt,Det har varit härligt vårväder idag. Själv har jag jobbat så jag har inte kunnat njuta så särskillt mycket av det. Men resten av familjen har varit ute idag. Till och med lillebror har varit ute. Han hade tagit fram skorna åt maken flera gånger under dagen. Till slut gav han maken skorna, tog på sig mössan och gick till dörren. Han gav sig inte förrän maken gick ut och sparkade boll med honom.
Det är synd om lillkillen. Han har inte fått vara ute särskillt mycket de senaste två månaderna. Vi har varit alldeles för rädda att han ska ramla och slå sig. Det skulle kunna vara riktigt illa. Särskillt som han visat att det visst går att få jätte låga värden fler gånger... Men nu har isen nästan försvunnit helt. Åtminstonde så pass att man kan gå ut och sparka boll på grusplan.
Vi ska se om han kan ha storebrors skridsko hjälm. I så fall kan vi slappna av lite mer och låta honom leka mer ute.

I morgon är jag ledig så då ska jag se om jag kan gå ut en stund med killarna. Egentligen skulle jag vilja ta en prommis i vårvädret. Vi får se om maken har egna planer eller om jag kan lämna honom med barnen och få lite egentid och motion i en och samma smäll. Det är enda dagen jag är ledig den här veckan så jag måste nog kolla med honom innan jag bestämmer mig helt...

Lillebror är hemma!

Publicerad 2009-04-13 09:52:32 i Allmänt,

Lillebror har blivit utskriven från sjukhuset, för denna gång... Det känns som att vi kan räkna med att hamna där fler gånger. Jag vpgar inte tro på att han har akut ITP längre. Kronisk känns mer troligt just nu. Ja, ja vi får se...

Lillebror är utskriven från sjukhuset. Jag är dunder förkyld och maken är föräldraledig hela påsklovet. Med andra ord så ska jag iväg och jobba nu.

Ha en trevlig final på påsken.

Hemma på snabb visit...

Publicerad 2009-04-11 07:41:34 i Allmänt,

Lillebror ät inlagd på sjukhuset IGEN!!!
Jag är så himla orolig för lillkillen!

Den här gången kunde de inte ens få dit droppnålen så att han kunde få sin medicin. Det slutade med att de fick söva honom. VIlken skräck! Och jag måste hålla modet uppe inför lillebror och verka som att allt är ok fast att jag bara vill gråta inombords.

Vi har dock varit hemma över natten. Lillebror äter knappt på sjukhuset. Ett sätt att visa att han inte vill vara där. Så vi hade lite tur och träffade på en färstående läkare som lät oss åka hem och äta och sova igår. Nu är vi på väg tillbaka för nya prover. Håll tummarna för att vi får åka hem igen...

Förkylt!

Publicerad 2009-04-08 23:16:29 i Allmänt,

Inte nog med allt elände med ständiga blodprov och rädslan för blåmärken. Nu är lillebror riktigt förkyld också. Han ahr ingen feber än, men oj vad rosslig han är. Han är riktigt hes och det hörs hu det bara väser när han andas. Med lite tur är det kortvarigt!
Hoppas vi får sova i natt.
Dags för mig att sussa.

Dimma

Publicerad 2009-04-08 09:30:57 i Allmänt,

Finns det nåt värre?
Råkallt och fuktigt, som att gå omkring i ett iskallt moln. Det är nämligen bara 0-1 plusgrad ute. Annars hade det väl varit som att gå omkring bland isflak... ;-)
Usch och Fy.
Tack och lov så kan vi vara inne.

Maken slutar vid lunch idag och sedan är han inte tillbaks förrän om 11 dagar. Han ska ha påsklov med alla tre barnen. Skoj både för honom och för barnen. Bonusgrabben ska fira påsk lov med oss. Själv ska jag jobba hela veckan utom tisdag då chefen har lyckats läga in en ledig dag. Eftersom vi har varit hemma så mycket för vab nu så kommer jag att jobba hela veckan eftersom att maken ändå är hemma. Det ska mycket till för att jag ska vabba då. Om lillebror blir inlagd så blir jag så klart hemma, eller rättare sagt på sjukhuset, med honom men annars är det jobb som gäller!

Det ska bli riktigt skönt med en hel jobb vecka. Det har jag inte haft på länge nu. Bra både för själen och plånboken.

Super tisdag...

Publicerad 2009-04-07 13:39:01 i Allmänt,

Oj vad man kan få saker gjorda, bara man sätter lite vilja bakom.

Vi har som sagt varit en sväng till sjukhuset helt i onödan där det försvann runt två timmar. Ändå känns det som att jag fått en massa saker gjorda.
Lillebror har fått sin lunch och ligger och sussar. Jag har målat klart ett bord som stått och väntat. Jag har hängt tvätt och jag håller på och tvättar vårgardiner just nu. Lagom till påsk ;-). Dessutom har jag snart tömt ett helt rum. Det har varit fullt med kartonger och andra saker ända sedan vi flyttade in. Vi hade tänkt att det skulle bli kontor men nu är det ändrade planer. Det blir till att göra hobbyrum till lilla mig av det rummet. Kanske därför som jag känner mig lite inspirerad att slita och bära en massa kartonger... Anledningen till att det stått orört så länge är ju fuktskadan i källaren som vi fick direkt när vi flyttade in. Vi fick ju en fuktskada från ett badrum någon månad senare också. Det gjorde att prio listan blev lite ändrad. Källaren hamnade längre och längre ner på listan. Men nu har jag gett mig den på att det ska bli klart.

Rummet jag håller till i idag ska göras i ordning till lekrum och kontor. Gäller bara att sätta upp hyllor så att inte lillebror når de viktigaste papperen.
Det kommer att bli jätte bra när jag är klar. Ska strax fortsätta. Tar bara en liten rast emellan lådorna...

Fel info...

Publicerad 2009-04-07 13:30:32 i Allmänt,

Jag blir faktiskt lite less på doktorer idag... Igår ringde en läkare från barnkliniken för att tala om hur det var med lillebrors blodprov. Han sa åt mig att vi skulle ta nytt prov idag. Jag repeterade vad han sa men använde ordet tisdag istället för imorgon... Vi stressade på för att lämna storebror hos dagmamman och jäktade iväg till sjukhuset, 2,5 mil bort!!! Efter en stund kommer en sköterska och säger att det inte blir någon provtagning för läkaren har skrivit torsdag i journalen, inte tisdag...
5 mil totalt i helt onödig körning, bensinen är ju verkligen gratis just nu... Plus en massa onödig stress för hela familjen och en timme, nästan en och en halv, som lillebror och jag hade kunnat göra något skojigare än att sitta i bilen och i ett väntrum på sjukhuset.

Visst, jag är glad att han slapp bli stucken idag också, men jag blir less på att få fel info!!!

Hemma från sjukhuset...

Publicerad 2009-04-06 20:56:53 i Allmänt,

Intensivt veckoslut! Jag jobbade, bara det hade räckt... Fredag kväll åkte vi in med lillebror till akuten och han blev inlagd till dagen efter. Han hade låga värden och blödde lite i rumpan. Stackarn. Han fick permis till på söndagen och då fick han komma in för nya prover.

Bloggen hamnar definitivt längre ner på prio listan när sånt händer. Inget att göra något åt, bara att gilla läget.

Söndagen var nervpirrande. Jag skulle ha jobbat hela helgen men så blev det inte riktigt... Jag kunde inte jobba lördag eftersom jag var på sjukhuset med lillebror ända till 17-tiden. Söndagen däremot var jag på jobbet. Jag var på helspänn hela tiden. Maken var ju in och tog prover med lillebror och jag gick som på nålar hela dan och väntade på besked om de skulle behålla honom på sjukhuset eller om det skulle beslutas att faran var över. Som tur var fick han stanna hemma med oss.

Vi har varit på sjukhuset idag med för att ta prover. De är fortfarande så pass dåliga att han ska komma i morgon också. Det är lite skillnad. Förut hade de dragit ner på provtagningarna till en gång i veck an och nu är vi där varje dag. Stressande som bara den. Men samtidigt skönt att han kontrolleras så pass noga...

Vi får se hur det blir med uppdateing av bloggen under den här veckan. Allt hänger på lillebror. Hoppas ni finns kvar när jag är tillbaka med mer löpande uppdateringar...

Vackert vår väder

Publicerad 2009-04-01 13:27:09 i Allmänt,
Solen skiner och snön smälter. Bara det här håller i sig så kan jag snart börja spana efter tussilago...
Idag hör jag skotrar som far omkring i närheten. De passar väl på att åka så mycket som möjligt nu när vintern (äntligen) närmar sig sitt slut.

Lillebror har ätit lunch och ligger och vilar just nu. Själv njuter jag av stillheten och dricker min cappuccino. Om det inte hade varit så himla halt längs vägarna och på trottoarerna framför allt så hade jag tagit en långprommis. Men det känns som att risken att halka och bryta benen är överhängande så jag avstår.

Jag skulle verkligen behöva ut och gå en hel del. Både för den allmäna kondisen men även för det hemska midjemåttet. Jag vet att halkan låter som en undanflyt/ursäkt och till viss del är det nog så. Men jag kommer ändå inte att satsa på långprommisar förrän det är barmark på trottoarerna. Men då ska jag ut ett par gånger i veckan åtminstonde. Jag håller på och laddar mentalt inför vår motionen just nu...

Så är jag hemma ännu en dag...

Publicerad 2009-04-01 09:47:51 i Allmänt,

Det börjar bli jobbigt, minst sagt!
Normalt sett så kan det ju vara rätt så skönt med lite extra ledig tid. Men den här gången längtar jag bara tillbaks till arbetet... Orsaken till att jag är hemma är ju inte så kul... Maken surfade runt lite igår och upptäckte att riksförbundet för blödarsjuka klassar lillebrors itp som just blädarsjuka. Det får oss än en gång att inse situationens allvar. Just nu ser vi inget slut på det här. Vi hoppas och önskar att det ska gå över snabbt men vi vågar inte tro på det. Inte ens läkaren vill ge oss en tidsplan... Han vet helt enkelt inte, det enda han säger är att 90 % av alla drabbade blir bra och att det kan vända efter 3-5 veckor... Nu har det gått 7 veckor och värdena sjunker igen...
Vad ska man tro då?

Nej, usch vilket beklagande negativt inlägg det här blev...
Det är i alla fall plusgrader ute och snön ser ut att smälta. Jag försöker att inte fokusera på isgatan som bildats utan mer på fläckarna med barmark!
Nu längtar vi till våren!!!

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela