småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Sommarlovet fortsätter

Publicerad 2013-07-05 00:36:04 i Allmänt,

Idag har det varit sämre väder. Helmulet hela dan med lite regnskurar på morgonen till och med. Så jag höll mig inne och läste en bok. Sååå härligt att killarna är så pass stora nu att jag faktiskt kan få läsa en bok utan att de ska vara med hela tiden. Särskilt när bonusgrabben är här. Med tre grabbar hemma så lyckas de ofta sysselsätta sig själva, ibland är det lugnare med fler än färre barn :-).

Hoppas på liiiiite bättre väder imorgon, har inte kollat vädret men eftersom jag ska iväg på ärenden i bilen halva dan så lär jag väl smälta bort i strålande sol, AC är en livräddare ibland.

Maken har haft en veckas semester snart och faktiskt fått så pass mycket gjort att han verkar känna sig i fas, härligt att han kan få slappna av han med. Själv njuter jag i fulla muggar av att ha hela familjen samlad här hemma. Myspys!

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela