småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Jo, jag lever fortfarande...

Publicerad 2012-12-30 13:46:00 i Allmänt,

Den här bloggen har hängt med några år nu. Och jag är fortfarande riktigt dålig på att uppdatera. Jag vet, men det blir inte bättre ändå. Jag var aktiv som tusan när Lillebrors ITP var som värst med riktigt låga värden och täta provtagningar. Men nu när han ligger och pendlar mellan 100-150 i värde så är det inte lika nervöst och hamnar alltså längre ner på priolistan. Att jag själv varit sjukskriven snart ett år och har förbannat ont och att jag dessutom blivit arbetslös efter 9 års anställning är bara deprimerande så det ids jag knappt klaga över ens. Nu är julen över och jag har hunnit till hufvudstaden och hem igen på ett dygn. Storebror var bjuden på Disney on ice men ville inte åka utan mamma så jag hängde på och shoppade lite pyssel medans han var på showen. Bonusgrabben ramlade precis in och ska fira nyår hos oss. Raketer och gomat. Han har beställt trerätters så jag håller på att fila på menun för fulla muggar. Maken ska inhandla raketer med grabbarna imorgon så det blir nog bra med smällar här hemma, jag tänker inte ens följa med och handla - så det så. he he he (Gillar ju också raketer ju. hihihi) Får se om jag kommer mig för att göra nåt fler inlägg innan det blir nytt år GOTT SLUT OCH GOTT NYTT!!!
(ifall jag inte hinner med imorgon)

Julskyltnignar

Publicerad 2012-12-14 16:01:16 i Allmänt,

Jag har varit dålig på att skriva igen. Riktigt dålig! Vad ska jag säga. Jag har ont och orkar inte med riktigt nu. Vill bara vara liksom. Har inte ens orkat julpynta riktigt. Gardiner och stakar är framme, men inte en enda tomte i hela huset. Och då har jag flera lådor med adventspynt förutom saker till granen. För att göra julkänslan än mer avlägsen så missade vi storebrors lucia. Det var i måndags, skolan har delat upp det efter årskurser så alla klasser hade inte samma dag. Storebror passade på att ha 39° feber istället för att vara tomte. Lite surt att vi skulle vara med och fixa fikat dårå. Jag sladdade förbi med kaffe och pepparkakor men stannade inte och fikade eller titta på lussetåg sen fick maken hämta termosen. Andra året irad som han valt just lucia att bli sjuk. Mammahjärtat gråter lite extra när han blir sjuk såna här gånger. Vi satsar på lillebrors lucia istället, de kommer ha tåget på måndag morgon, tidigt som den och utomhus. Jättefint när de står i snön med ljus och sjunger. Sista lusse firandet med dagmammorna. Nästa höst går bägge killarna i storskolan. Oj vad tiden går fort. För att få liiiite julkänsla i kroppen tänker jag stå på julmarknad imorgon, Har kokat knäck och gjort kort. Min mamma har bakat, det är egentligen hennes grej att stå på marknader men jag tänkte haka på för att få lite julkänsla och orka pynta.

ITP

Publicerad 2012-12-14 15:52:00 i Allmänt,

Jo just det ja, Lillebror har barit och tagit prover igen. Det händer hela 4 gånger per år ny för tiden. Viss skillnad från då det började, då var vi på sjukhuset och tog prov 4 gånger i veckan. Han var ju så liten att han inte förstod att akta sig från att slå sig eller säga till om han ramlade. Nu ligger värdena HÖGT. De håller sig runt 150. Han är inte friskförklarad, men det finns inget att oroa sig för alls. Jätteskönt! Så länge det är de här värdena så oroar man sig inte alls, det är inte ens så viktigt att han blir friskförklarad längre, bara de höga värdena håller i sig så är jag nöjd!

Hemåt efter minisemester

Publicerad 2012-12-02 17:52:00 i Allmänt,

 Har varit på minisemester med familjen. Vi har varit på julmaknader i hufvudstaden, så mysigt. Härlig vilohelg med familjen. Jag är så glad att jag har en make som hittar på sånt här med mig, och som förstår att jag behöver komma ut ur huset ibland. Jag har ju varit mer eller mindre instängd hemma ändå sedan januari när jag fick diskbråcket. Tack älskling!

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela