småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Årsrekord!!!

Publicerad 2011-09-02 14:38:42 i Allmänt,

så här mycket har jag inte bloggat på över ett år. På riktigt alltså! Wow! det går snart över ska ni se. Killarna är lagom sjuka för att orka bråka som vanligt, inte alls jobbigt... Själv har jag stor städ dag (vilekt är anledningen till allt bloggande - inte min favvo syssla) Det bäddas rent och tvättas om vartannat samtidigt som det plockas överallt. Att det kan finnas så mycket saker i ett hus som det finns här övergår mitt förstånd. Det tar ju aldrig slut! JAg misstänker att det är nån som sprider ut nytt samtidigt som jag plockar eftersom det känns som att det kommer mer och mer ju mer jag plockar. Inga namn nämnda... Snart är maken hemma meed bonusgrabben och då blir det tacos till middag innan fredagsmyset sätter igång. Det som jag aldrig får vara med om annars. Tjoho!

Vab

Publicerad 2011-09-02 10:51:29 i Allmänt,

Så fick man sig en extra "ledig" dag. eller vad man nu ska kalla det. Är hemma med sjuka barn. Eller, egentligen är det storebror som är sjuk, lillebror är hemma på en frisläng. Storebror vaknade genom förkyld med värk i kroppen och halsen toppat med stigande feber. Han som börjat i förskoleklass och har fotografering idag. Såååå typiskt att han ska måsta missa första skolfotot med nya klassen. Men vad ska man göra. Får trösta oss med att jag ALDRIG tittar på gamla skolfoton. Vi lär ändå behöva fotot så att jag och maken lär oss vilka som går i klassen.

Vilken flopp

Publicerad 2011-09-02 10:48:00 i Allmänt,

Spenderade halva lunchrasten igår med att försöka få ihop ett vettigt inlägg ibloggen. Och jag lyckades minsann - bara så ni vet. Tyvärr försvann det på vägen eftersom min mobil lyckades tappa internet uppkopplingen precis när jag publicerade. En sjöman hade rodnat över mina ordval just då kan jag säga. Bättre lycka nästa gång får man säga. Finns nämligen inte en chans att jag skriver om samma inlägg! Nix! Icke sa nicke! Här går vi raskt vidare och fortsätter som att inget hänt!

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela