småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Nattbloggning

Publicerad 2009-05-14 23:42:18 i Allmänt,

Strax dags för sängen.
Har jobbat idag, jobbar hela helgen faktiskt. Det finns en hel del att ta tag i när man vabbar halva veckorna, det går inte att komma undan.

Ikväll borde jag ha gjort allt för att rädda svartvinbärsbusken som jag har börjat massakera, ostället så var vi och lämnade tillbaks hyrbilen eftersom att vår bil äntligen är klar. Maken hämtade den från verkstan idag.
Nåja, allt har sin tid. Och överlever itne busken flytten så får jag inhandla en ny.

För att återgå till bilbesvären så måste jag tillbaks till verkstan innan jag börjar imorgon bitti... Det lät en massa skrammel när vi öppnade bakluckan och efter många om och men så hittade maken två plast pluggar vid lamporna bak... Ingen aning om vart de ska sitta, vi vet bara att de inte skramlat runt tidigare. Ska bli rätt så spännande att få veta var de ska sitta. Plus att det ser ut att saknas en mutter som håller fast lyktorna bak, hmmmmm. Blir nog ett halvintressant samtal innan det är klart.

Börjar oroa mig lite för Lillebrors värden. Jag tycker mig se prickar. Inte många, bara enstaka. Men de finns där och det kommer nya... Visserligen försvinner vissa prickar också, men ändå. Hoppas verkligen att hans värden fortsätter uppåt, eller åtminstonde ligger still...
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela