småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Härlig bröllopsdag.

Publicerad 2009-01-18 20:11:56 i Allmänt,

Vi började firandet vid femtiden. Då checkade vi in på hotellet. Där möttes vi av en fin fruktkorg och champagne på kylning. Plus en liten present, massageolja och ett doftljus. Jag fick ett underbart vackert hängsmycke i guld och diamanter av min älskling.

Vi myste och gjorde oss i ordning i lugn och ro, så skönt att inte behöva stressa. Sedan gick vi ut och åt. En restaurang som satsar på grillat med valfria tillbehör. Tyvärr låter det bättre än det var. Visst de hade fått in ett riktigt stort sällskap, men ändå. Vi fick vänta över en timme på maten. Förklaringen var att vi ville ha välstekt kött så det tog längre tid... Sedan, när vi väl fick maten så var köttet kallt... Hmmm. Sedan var det rätt okryddat också.
Vi hade mysigt och njöt av varandras sällskap så det var rätt ok ändå, men lite besvikna blev vi allt.

Sedan avslutade vi kvällen på casinot. Det visade sig vara ett lyckat drag. Vi hade ställt in oss på att förlora rätt mycket. Och det gjorde vi också. Men sista timmen rullade det på. Det gick så pass bra att vi vann så att det täckte så gott som hela kvällen, både middag och hotell.

Allt som allt hade vi en härlig bröllopsdag. Detaljerna tänker jag dock hålla för mig själv.
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela