småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Dags för tandläkaren

Publicerad 2008-11-10 11:40:57 i Allmänt,

Nu har jag fått ha sovmorgon. Det tackar jag varmt för. Och det är dags att jag gör migi ordning för attåka till tandläkaren. Önskar att jag slapp. Så är det varje gång. Avskyr verkligen att gå till tandläkaren. Kan inte hjälpa det!

Och det blir inte bättre när folk säger "Ja men du som fött barn! Det gär ju inte alls lika ont. Klarar du att föda barn är tandläkaren ingenting. Sluta fjanta dig..."

Jag vill bara klargöra en sak. Förlossnings smärta är unik. Det går inte att jämföra med annat. Och man "klarar" inte att föda barn. MAN HAR INGET VAL!!! Det finns stunder under förlossningen när man inser att man inte klarar det. Man kan inte och vill inte, men man måste.
Dessutom kommer det en underbar belöning i form av världens sötaste bäbis. Fråga vilken mamma som helst. Hon har garanterat fått världens sötaste bäbis.

Tandläkaren ger "belöning" i form av hutlös nota och tom plånbok. Var är glädjen i det? Jag bara undrar?
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela