småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Seeeg sjukdom

Publicerad 2007-12-13 19:04:03 i Allmänt,

Inte nog med att jag har lunginflammation för första gången, den vill inte ge med sig heller!!! Eftersom att lillebror bara är 3,5 månader så ammar jag honom fortfarande. Därför kan jag inte äta vilken medicin som helst. Följden har blivit för svag medicin och fortsatt infektion. Jag har tydligen "förändringar"  i lungan som syntes på lungröntgen som jag fick göra igår. 

Jag har aldrig hört att "förändringar" har varit något bra för en patient, snarare tvärtom. Inom forskning kan det möjligtvis vara bra med "förändringar" och tillstånd kan "förändras" till det bättre. Men fortfarande - har aldrig någonsin hört talas om att det varit något bra med "förändringar" i korppen.

Det har varit ett nervöst dygn innan jag har fått svar på prover och specialisten har uttalat sig om bilderna. Jag menar det kunde ju ha varit precis vad som helst. Nu verkar det dock som att det beror på att medicinen inte har verkat tillräckligt bra.

Ny medicinkur och hopp om frisk mamma till julafton i alla fall!
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela