småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Full rulle in i det sista!

Publicerad 2015-06-04 08:34:50 i Allmänt,

Det är märkligt egentligen, men det här är nog de två mest stressade veckorna på hela året. Veckorna innan skolavslutningen. Det borde vara ganska så soft och lugnt i stort men icke. Barnen har det väl rätt lugnt, inte mycket läxor och egentligen är det nog inte ens lika mycket lektioner de här sista veckorna. Det är mer utflykter och roliga saker. Sånt som får föräldrarna att stressa upp sig ;-)
 
Varje dag är det något nytt plus att det ska förberedas inför skolavslutningen med nya kläder. Något som inte är det lättaste med två envisa killar där den ena ska ha kavaj och skjorta (lillebror 7 år!) och inget annat duger. Det låter bra, jag vet, men lycka till att hitta - rött modell, fårg och storlek... Sedan har vi storebror och där ligger den riktiga fighten! Han får panikaartad blick när han bara hör lillebrors klädval. Det är killen som går i huvtröja och träningsbyxor året om och inte alls har nån lust att göra annorlunda bara för att det råkar vara avslutning. Vi får väl se.
 
Pust!
Dags att stressa vidare!
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela