småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Trötter

Publicerad 2012-10-31 16:00:50 i Allmänt,

Lyckades sova två timmar till, somnade vid halv 5 i morse - oj vad kul.
 
Killarna bygger koja i hallen med alla stolarna och samtliga filtar som finns i hela huset, det är några, och alla stolar.
Maken kommer snart hem och då blir det middag. Tomatsås och pasta eller omelett till mig och de andra får nog felix köttbullar med pasta. Kul mamma som lagar mat eller vad man kan kalla det.
 

Vaknatt

Publicerad 2012-10-31 03:30:05 i Allmänt,

Så är jag vaken en natt till. Börjar bli en vana det här, att jag inte får sova på nätterna. Visst jag har ont men jag är ju så trött. Ikväll la jag mig tidigt, aptrött. Somnade supersnabbt och märkte inte ens när maken kom och la sig. Men sen vaknadejag runt 2 och kan omäjligt somna om, nu är det natt tv som gäller tills jag rasar ihop.
Igår fick jag sova hela 3 timmar totalt och jag har redan sovit mer än så - alltid något!

Smärtrehab

Publicerad 2012-10-30 20:26:35 i Allmänt,

Har fått en kallelse till smärtrehab!
Äntligen!
Ska dit i början av november så får vi se hur schemat kommer se ut. Nu gäller det att vi får ihop schemat. Första dan ska jag vara där redan kl 8 på morgonen vilket innebär att jag måste lämna barnen redan vid 7 om jag ska hinna. Så då blir det dyrare igen då, har ingen fritidsplats på mornarna för storebror men det kommer vi behöva nu.
 
Sedan får vi se hur det blir för mig. Jag har blivit erbjuden att ligga över på patienthotellet under tiden jag tränar för att kunna ta mig dit trots smärta. Om det inte blir mycket värre än sjukgymnasten nu så borde jag klara av att köra hem på eftermiddagarna, blir det för illa så får vi lösa det då!
 
Just nu så är jag bara så glad att det händer något igen. Jag vill verkligen inte ha det så här någe längre så nu hoppas vi på mirakelkur!
 

Tröttmössa

Publicerad 2012-10-30 16:31:11 i Allmänt,

Jag är alldeles för trött om jag tittar på klockan. Så ikväll finns det en liten möjlighet att jag kan somna, hoppas! Hantverkarna är klara så nu sitter det nya element i gillestugan och i mitt hobbyrum, kan ju inte blir kallare av det i alla fall. 
Dessutom är bilen som varit på vekstan klar så det blir till att åka in och hämta ikväll. Så med andra ort blir det inge vila för lilla mig. Men jag har ju hela morgondagen på mig för det. Plus att jag kommer ha bilen tillgänglig så vi inte sitter fast här hemma resten av veckan.

Snön som kom - och försvann...

Publicerad 2012-10-30 13:42:54 i Allmänt,

Jaha, då har det snöat i två dar och varit snorhalt överallt så nu är vintersulorna på bilarna.
Idag töar det.
Så imorgon är det endera slaskigt och skitigt värre eller så är det ännu halare när dagens slask och blöta fryser på.
 
Tycker inte om de här "mellan"-årstiderna, vår och framför allt höst. Våren är ok så snart värsta snöslasket försvunnit och man bemästrat lervällingen. Hösten är det värre med. Den går från sensommar till slask och stormar, till ännu mer stormar och kyla. Sedan har vi den MÖRKA perioden då allt ljus bara försvinner in i hösten. När väl vintern med sin vita snö är här är det ok, men innan dess. HJÄLP. Vi ska inte en sprata om hus smutsigt allt blir, det kan alla småbarnsföräldrar vittna om, och djurägarna med.
 

Killen med koll

Publicerad 2012-10-30 11:53:51 i Allmänt,

Hantverkarna har åkt och käkat. Lillebror undrar om/när de kommer tillbaka. I samma andetag kommer förnärmat och småargt: "Mäh, de har ju inte släckt lampan efter sig!!"
 
He he, jag har lyckats tjata in nåt vettigt i de här barna i alla fall

Gamla läsare

Publicerad 2012-10-30 10:35:21 i Allmänt,

Kommer ihåg att jag hade ett gäng läsare innan jag gjorde mitt lååååånga uppehåll, tro hur jag ska göra för att de ska hitta tillbaka. Kommer inte ihåg vilka sökmotorer jag registrerat bloggen på, och har ingen aning om vilka man använder idag... Spännande, eller jobbigt, att jag måste kolla upp allt sånt igen.

Hmmpf, vilken morgon

Publicerad 2012-10-30 10:08:08 i Allmänt,

Lillebror vaknade för tidigt, som vanligt. Hinner inte mer än lägga mig igen (tänkta fusk vila efter att jag hållit honom sällskap vid frukosten) när maken ringer. Han meddelar stressat att jag måste upp - NU!! Hantverkare på väg. Hinner faktiskt få på mig kläderna och gå ner, men inte mer, innan det knackar på dörren. Så, idag är det full rulle här hemma.
Hantverkare i källaren som byter ut och sätter upp fler element. Äntligen kanske vi slipper frostskadade småtår när vi går ner i källaren, hoppas hoppas. Två lediga killar som lever rövare och så jag, som är alldeles för trött och less för att riktigt hänga med. Spännande blir det.
 
Storebror har haft sovmorgon och ska får medicin mot sin halsflurr och Lillebror hostar och snörvlar som bara den, det är väl hans tur nu då. Alldeles som att det kommer att lugna ner dem. HA! Jo, tjena...
 
Tur det finna kaffe!

Nya tag

Publicerad 2012-10-30 02:37:01 i Allmänt,

Vi försöker igen, efter ännu ett uppehåll för den här lilla bloggen.
Jag har en än gång tänkt starta upp en helt ny blogg, men den kommer jag nog hålla för mig själv ett tag till och fortsätta med den här bloggen för mitt liv.
 
Jag har kollat igenom en drös gamla inlägg och insett att jag har haft den här bloggen sedan lillebror var riktigt liten,  bara några månader gammal. Gobäbisen. Och storebror var 3 år, nu går han i ettan och är stora killen på riktiga skolan. Jag har haft den här sidan genom en massa svåra månader när lillebror hade sina låga nivåer pga ITP:n. Han är fortfarande sjuk men har helt ofarliga nivåer även om de borde liggga betydligt högre än de gör. Bloggen fanns när vi köpte huset och när vi gifte oss. Genom eld och is. Jag stannar nog kvar här ett tag till.
 
Nu har blogg.se förnyat sig så det kommer väl ta ett tag innan jag känner mig hemma igen med det ska väl fungera.
 
Jag kommer blanda långa och korta inlägg eftersom jag kan vara långrandig av mig när jag får chansen men ska försöka slänga ifrån mig några kortare inlägg när tiden tryter istället för att låte det vara helt tyst.
 
Välkommen gamla som nya läsare

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela