småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Klagomur

Publicerad 2011-06-22 14:59:04 i Allmänt,

Just nu känns det som att jag bara klagar hela tiden och överallt. Och så illa är det egentligen inte. Livet är faktiskt rätt bra. Bara det att jag inte behöver få ur mig det som är bra. Det är sånt som irriterar som jag behöver ventilera och kanske få lite medkänsla för. Det är synd att inte klaga, eller? Som idag. Jag inser att när jag går på lunch, då slutar maken för dagen. Hur mycket sugar inte det! Visst, han börjar flera timmar före mig OCH han jobbar 80 procent men vad hjälper det mig. Jag vill också hem när han får gå. Samtidigt så trivs jag med mitt jobb och med mina kollegor. Jag skulle bara vilja ha lite mer tid med familjen också.

jobb helg

Publicerad 2011-06-19 12:51:17 i Allmänt,

Fet bästa med att jobba helgen är att jag är ledig måndag. Och det finns knappast ett batteri sätt att börja veckan... När man inte gör som jag dvs. Bokar in tandläkarbesök. Snacka om att förstöra en ledig dag. Jag vändas redan så söndag kväll rök den med. Klantigt! Men samtidigt den enda Dan på veckan som det går att boka in nåt på så vad ska man göra...

Man borde ju inte bli förvånad...

Publicerad 2011-06-16 16:54:47 i Allmänt,

Förra helgen var det strålande sol och riktig sommar värme. Så får underbart som den svenska sommaren kan vara. Då jobbade jag. Måndag och tisdag var jag ledig. Då regnade det utan uppehåll och var riktigt kallt med. Uj vad trist... Nu börjar det klarna upp så smått och ser faktiskt lovande ut inför helgen, då jobbar ju jag... Kul för killarna och målen i alla fall. Buhu, jag då? Skulle ju verkligen behöva sola mina vita ben så folk inte blir bländande om jag tar på mig shorts.

Varmt, Varmare - sommar

Publicerad 2011-06-11 14:53:29 i Allmänt,

Nu är det sommar på riktigt. Inga tvivel om saken. Jag jobbar så klart (var det nån som trodde nåt annat?) men jag har ju fönster... Klarblå himmel och strålande sol. Vad mer kan man önska en lördag i juni. (Ja, jag vet - man kan önska att man var ledig. Men jag har ett jobb i alla fall) Nu är bara frågan om maken ids fixa grillning tills jag kommer hem... Tro hur lång tid det skulle ta att anlägga en pool...?

Sommar

Publicerad 2011-06-10 16:04:01 i Allmänt,

Nu är det verkligen sommar. Strålande sol och riktigt varmt! Synd bara att jag jobbar hela helgen. Maken ska mysa med grabbarna hela helgen medans jag sliter hårt på jobbet. Snyft... Nåja, det kunde säkert vara värre. Men bara så alla vet. När det spö regnar på måndag så är det för att jag är ledig då.

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela