småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Nervöst...

Publicerad 2014-05-31 20:24:54 i Allmänt,

Storebror har verkligen blivit stor!
Han ska sova hos en kompid för första gången. WOW!
Och inte är det planerat och förberett heller. Han var hos en klasskompis och lekte idag och när maken skulle hämta så ville de att storebror skulle sova där, han var hem och åt middag sedan var det dags att gå tillbaka. 
 
Han var så glad att han stod och hoppade när maken sa ja. Själv är jag lite nervös, det går ju så fort!!!
 
Oj, oj. Han går ensam till byn och han ska sova borta, vad händer sen? Om lika många år till är han myndig, jag vet inte om jag är riktigt redo för det här jag... Mammas lilla hjälte. Min första lillgrabb...
 
 

Klämfredag

Publicerad 2014-05-30 14:55:09 i Allmänt,

Stackars maken fick åka och jobba, men jag och barnen blev hemma. En stund i alla fall. Både storebror och lillebror blev hembjudan till en av storebrors kompisar och strax efter det ringde ännu en av grabbarna i klassen, men det får bli en annan dag.
 
Jag har passat på att baka bullar nu när det ändå är så tråkigt väder ute.
 
Och jag har betalat räkningarna nu när A-kassan äntligen kommit igång efter "endast" 2 månader... Så nu är jag lika deppig och fattig igen. Rycker upp mig till kvällen, det är ju fredag!
 
 

Kristi flygare

Publicerad 2014-05-29 20:43:41 i Allmänt,

Härlig dag med mycket sol, även om det för min del hade kunnat få vara bra mycket varmare... Men, men solen sken i alla fall!
 
Hela familjen har varit hemma och myst idag. Har hunnit med en hel del trots en rejäl sovmorgon. Hart bakat bullar, tvättat, tagit en prommenad till affären med storebror bara för att kkomma ut lite och maken har hunnit klippa gräsmattan! Och vi har inte en miniplätt utan runt 1700kvm... kuperad terräng bara för att man ska få ett litet pukspass också ;-)
 
Imorgon är barnen lediga med mig medan stackars maken åkte på att jobba denna klämdag, till halv fem så att det riktigt känns. Så vi får mysa utan honom under dagen och med honom på kvällen.

100%

Publicerad 2014-05-28 21:03:14 i Allmänt,

Det gick som en dans.

Alla avslutningskläder är inhandlade!

YES!

Då kan jag slappna av och njuta av sista veckorna innan avslutningen. Det är klart, jag måste lägga upp lillebrors byxor innan dess, men annars är det lugnt.

Få se om vi lyckas...

Publicerad 2014-05-28 13:49:19 i familjeliv,

Ska snart iväg och hämta grabbarna från skolan. Vi ska direkt in till stan för att möta upp maken. Förhoppningsvis är det sista svängen för avslutningskläder! Hoppas vi hittar rätt idag. Det finns ett par shorts som storebror verkligen vill ha, nu gäller det bara att vi hittar rätt storlek också.

Håll tummarna!

Avslutningen 50% klar

Publicerad 2014-05-27 21:41:00 i Allmänt,

Lillebror hittade kläder han blev nöjd med direkt. Synd att det inte var lika lätt med storebror...
 
Han har alltid egna idéer om hur kläder ska se ut och hur de ska sitta. Det har han alltid haft. Redan när han var två så ville han bestälmma själv hur han skulle se ut och vilka kläder som skulle handlas. För att inte få en massa onödigt bråk så har han alltid fått vara med och bestämma på affären, då kan han aldrig säga att kläderna inte duger efteråt - han har ju själv valt dem, he he he. Tyvärr blir det svårare och svårare att påverka hans val ju äldre han blir. 
Men, men det är bara till att avsätten rejält med shoppingtid när han behöver nytt till nåt särskillt som avslutningen. Blir en andra runda till helgen nu när han vet vad som finns och får fundera över det. Alltid lättare andra besöket. Första letar han ju sin perfekta innre bild, andra svängen har han hunnit anpassa den efter verklighetens utbud.

Föräldramöte

Publicerad 2014-05-26 21:57:23 i Allmänt,

Varit på lillebrors föräldramöte. Började med en show som förskoleklassen satt ihop åt oss föräldra. Oj, vilka duktiga barn vi har!
 
Nu ska det bara sluta regna så blir det perfekt!

regn och rusk

Publicerad 2014-05-26 11:03:22 i Allmänt,

 
 
Efter regn kommer solsken sägs det. Får ju verkligen hoppas det. För nu har regnet kommit efter solskenet...
 
Efter en härlig fredag och lördag kom regnet och åskan under lördag kväll och söndagen. Nu tycker jag personligen att det kan räcka så! Mer sol åt folket! Men nä, det regnar och är gråmulet och kallt, bläää.
 
På plus sidan har familjen bara halv vecka och ikväll är det avslutnings show från förskoleklassen. Lillebror ska uppträda - spännande!

Har firat i dagarna tre...

Publicerad 2014-05-25 23:06:34 i Allmänt,

Men imorgon är det vardag igen, skönt!
 
Det har varit fullt hus hela helgen med massor av trevligt främmande och massor av smörgåstårta. det får gärna dröja ett tag innan jag gör nästa om man säger så...
 
Har fått morsdagspresent också. Ett vackert namnhalsband med killarnas namn på. Så fint.
 
Är fortfarande impad av buketten jag fick i fredags. 
40 rosor!
WOW!!!
 

Firande dag 2

Publicerad 2014-05-24 20:34:17 i Allmänt,

Så var firandet avklarat denna dag med.
Blidde smörgåstårta som utlovat, en annan var ju upp i morse och dekorerade för fullt. Samma visa imorgon.
Fina presenter av fint främmande!
 
Sen tog det slut på flytet med åskväder och tv som kommer och går, trots parabol. Hmmpppfff.

Då var man 40 då...

Publicerad 2014-05-23 23:42:07 i Allmänt,

Foto: Vilken bukett jag fick av älsklingen!
 
 
Hmmm, vet inte vad jag ska säga. Känns ju inte direkt annorlunda, men man får ju kryssa i en annan ruta nu. 
Märkligt hur man förr läntade efter att fylla år och bli äldre, komma över dessa milstolpar och åldersgränser både här och där. Allt från biofilmer till krogen - i olika omgångar etc etc.
Nu känns det som att det inte gör nåt om det dröjer lite innan man fyller år igen, varför bli äldre liksom. Finnsinga magiska gränser att passera längre utan det går bara nerför.
 
Dagens höjdpunkt syns på bilden! 40 rosor i rosa och rött från maken. Min älskling i vått och torrt!
 
Tackar för all uppvaktning idag och ser fram emot fler besök under helgen. Här firas det i dagarna tre!

30+

Publicerad 2014-05-22 19:08:20 i Allmänt,

Sista dan som 30+:are. Imorgon smäller det och blir en helt annan siffra före...
 
Storebror är såååå gullig och håller fast vid att jag fyller 20+20 så det tänker jag hålla fast vid. hehehe
 
Full rulle hela helgen med andra ord. Middag på fredag och fikafrämmande både lördag och söndag så oj vad jag ska göra smörgåstårta hela helgen.

Studsmattan uppe!

Publicerad 2014-05-22 13:27:45 i Allmänt,

Efter mycket tjat och, som alltid, massor med annat att göra, så har jag äntligen fått upp studsmattan åt killarna. De har velat ha upp den sedan april men vi har tyckt att det varit för blött i gräsmattan för att vi ska vilja ha upp den så pass tidigt. Men nu är den uppe!
 
Så efter att grabbarna har varit och klippt sig idag efter skolan så har de en överräskning som väntar hemma. Vi vet nog vart vi har dem i eftermiddag, om det inte börjar regna...
 
Molnen hotar och varmt är det, kanske till och med blir en åskskur innan det är klart!

Sommaren är på G!

Publicerad 2014-05-20 09:08:00 i Allmänt,

Det känns verkligen som att sommaren är på G nu!

Det har regnat hela natten och ändå är det 16° varmt när jag ska åka med barnen till skolan! Inte illa. Inte illa alls!

Regn på natten och sol på dagen. Och värme på det. Mmmm Låter som ett lyckat sommar recept tycker jag!

Sommartider

Publicerad 2014-05-19 09:11:11 i Allmänt,

I helgen har det verkligen kännts som att sommaren är på väg- Härligt!!!
 
Och det verkar bli lika fint i dag. Man kan inte klaga.
 
Blir en sväng till sjukhuset då lillebror har en samtalstid med psykolog eftersom han inte mår riktigt bra efter allt som hänt under hans sjukdom. Han vill inte äta mat och vi tror alla att det beror på att det var det enda han kunde kontrollera som bäbis när han blev sjuk och sedan blev det en ond spiral som han tappade kontrollen över, så nu går han och pratar om hur man kan lära sig att äta mat. Både saker man kan lära sig att tycka om men också att man faktiskt kan äta sån som inte är jättegott men ändå ok.
 
Jobbigt för lilleman men vi kämpar på!
 
Sedan blir det en tur till mamsen, hon vill ha sällskap till affären och vi kommer ju vara i faggorna så vi hänger på innan vi hämtar storebror från skolan
 
 

Gårdagen var det fullt upp

Publicerad 2014-05-18 17:29:43 i Allmänt,

Först var jag med min lilla mamma på marknad, Hon har tråkigt som pensionär och bakar bullar för att sälja på marknader. Allt för att ha nåt att göra.

Sedan var det middag med svågern och hans familj. Alltid lika trevligt! Barnen är i samma åldrar så de har alltid roligt tillsammans och vi trivs att umgås med varandra allihop. Det var vår tur att bjuda och vi brukar passa på att göra trerätters när vi träffas. Det är lite trevligare då och roligt att få göra lite extra, eller att bli bjuden för den delen.

Sen men trevlig kväll med god mat och härligt umgänge!

Ännu en dag med full rulle

Publicerad 2014-05-16 14:54:00 i Allmänt,

Gav mig iväg på massa småärenden idag med.
Hann med både IKEA, Cervera, Ica och blomaffären. OCH kom hem med påsar från samtliga ställen.
Blommor både inne och ute.
Tallriksunderlägg och vinkaraff.
Inredningsdetaljernas dag :-)

Nu är det dags att rassla iväg och hämta grabbarna och förbi Ica (igen) för att handla helgmys, de ska så klart va med och välja.
 

Hockey igår och hockey idag

Publicerad 2014-05-16 10:45:30 i Allmänt,

Killarna börjar bli lite less redan.. Hockey VM innebär att mamma och pappa har lagt beslag på tv:n och de får inte se alla sina program. Så kan det vara.

Ikväll blir det till att ladda dvd:n i deras rum och servera fredags mys med läsk och gotta där så vi får se matchen mot Slovakien. Det lär väl bli lite smågnäll men vissa gånger är det våra val som gäller på tv:n. De flesta dagar under året viker vi oss för deras tecknade kanaler men nu blir det till att stå på sig. Och med rätt film så blir det ok för alla :-)

Oj oj oj

Publicerad 2014-05-15 16:47:00 i barn, familjeliv,

Idag har jag varit ÖVERALLT. Massor med små ärenden i massor av olika affärer. Och bilen emellan överallt.

Dagens inköp - Pilates boll.

Dagens klipp - Ica bjöd på en tårta för att jag snart fyller år + en tårtspade. OCH jag fick byta ut prinsesstårtan mot en mousse tårta istället, mycket godare. he he he

Var på två!! olika livsmedelsbutiker för att hitta allt jag sökte, inte favvobutikerna. Dyrt som tusan att gå in och inge roligt med ut. Bara nödvändiga saker som mat...

Tog faktiskt en promenad och hämtade killarna på skolan. De blir inte glada när de upptäcker att de måste gå hem, oj vad jobbigt. Det är ju huuuur låååångt som helst. Och det tar ju en eeeevvighet. Och såååå låååång tiiiid.
Jo tjena, det kanske är 700m och då tar jag i i överkant!
De får gilla läget när det är fint väder så det så.

Märkligt förresten hur en nioårings tankesätt är. Det är jobbigt att gå hem men han surar för att inte studsmattan är monterad. Hmmm tråkigt snarare än jobbigt tycker jag det verkar som.

Rastlös

Publicerad 2014-05-15 11:04:26 i Allmänt,

Egentligen så borde jag vara hemma och fixa och dona. Städa, tvätta, påta i trädgården etc etc.
Ja, listan tar ju aldrig slut,
Renovera sovrum...

Men jag är alldeles för rastlös.
Tar mig liksom inte för nånting.
Så nu drar jag ut och fönstershoppar, kanske handlar inför helgen när jag ändå är igång. Kanske...

Vår och värme

Publicerad 2014-05-15 08:58:43 i Allmänt,

 
 
Äntligen är solen tillbaka!!! 
Det var så skönt att titta ut idag och se en klarblå himmel och en strålande sol. Mmmmmmmm. Jag blir så glad av solsken!
Dessutom verkar temperaturen stiga också, det blir bara bättre och bättre.
 
När jag lämnade barnen på skolan kändes det ännu mer som vår och värme. Överallt var det grupper av barn som spelade kula. Och jag menar verkligen ÖVERALLT! Jag tror samtliga årskurser var representerade. Allt från föreskoleklass till femmor. Och i blandade grupper. Det är något som alla kan göra tillsammans.
 
 

Ju fler desto lugnar?

Publicerad 2014-05-14 18:55:19 i Allmänt,

Märkligt vad lugnt det blir här hemma när barnen har med kompis hem. Det borde rimligtvis vara livligare när det är fler barn under samma tak men det finns en magisk gräns som säger att rätt antal barn tar hand om sig själva utan konflikter. Fler eller färre så blir det konflikter småbråk eller bara tråkigt med den eviga visan "Det finns inget att göra. Det är tråååkigt." etc. Mycket beror nog också på att det inte är brorsa man leker med.

Sak samma. Jag tänker njuta av lugnet så länge det varar jag.

Regn och rusk

Publicerad 2014-05-14 11:31:49 i Allmänt,

Jaha.

Ska det va sånt här väder så får man väl hitta på nåt inne då. Det är ju inte som att det är brist på saker att göra.

Fast jag bakar matbröd jag, så slipper jag städa menar jag :-)

Jaha!

Publicerad 2014-05-14 09:03:32 i Allmänt,

Det är så härligt när man sitter i bilen och lyssnar på väder rapporten som säger tidvis molningt under dagen men mest solsken i hela landet samtidigt som regnet vräker ner...
 
Som sagt, man kan ju lika gärna titta ut genom fönstret som att kolla väderleksrapporterna.
 
 
Hoppas dock på liiiite bättre väder till helgen.

Sverige vs Norge

Publicerad 2014-05-13 19:25:00 i Allmänt,

Här laddas det för hockey. Sverige möter Norge. Kanske inte den mest spännande matchen i VM, men den ska spelas och den ska vinnas. Så då tittar vi!

 

Mjuka havrekex

Publicerad 2014-05-13 11:10:04 i Allmänt,

Eller som storebror säger: Mjuka digestive :-)
 
Nu har jag gjort familjen lycklig. Jag har bakat mjuka havrekex. Såååå gott! Särskillt med lite ost på. Storebror älskar dessa och maken klagar inte direkt heller. De tar en evig tid att kavla ut all deg men det är det värt, i alla fall nån gång ibland.
 
 

Nu kan veckan bara bli bättre!

Publicerad 2014-05-12 12:42:57 i Allmänt,

 
WOW!!!
 
För första gpngen på jag vet inte hur många år så har jag varit och dragit tandsten UTAN bedövning. Och på bara några få tänder.
Till och med tandhygenisten sa att det var ett rekord för mig, brukar ju vara så mycket mer.
 
Och trots ångesten innan så blev inte hela dan märklig pga bedövning utan det är full fart. 
 
Härligt!
 
Tycker fortfarande inte om att gå dit men vissa saker gäller det bara att gilla läget.

Måndag igen

Publicerad 2014-05-12 08:57:59 i Allmänt,

Ny vecka nya tag!
 
Synd bara att den börjar så illa. Men vad ska man göra, det är ju faktiskt måndag...
 
Killarna är lämnade, under samma protestvisa det är det flesta måndagar. De går i förskoleklass och i tvåan och verkar redan vara skollessa. Särskillt storebror, stackarn - han får det inte lätt om han redan är less och bara går i tvåan. Det är en låååång väg kvar.
 
Själv sitter jag med lite småångest (kanske inte så lite) inför besöket hos tandhygenisten. Hatar verkligen att gå till tandläkaren och tandhygenisten. Ska ta tandsten, OJ så skoj - NOT! Vi får se hur många besök det kräver den här omgången då. Rekordet tror jag ligger på FEM besök för att få bort allt... Alldeles för skräckslagen för att köra allt på en gång. Vet att det låter överdrivet och löjligt, hur det låter är inget mot för hur det känns. Men ändå är jag lika skakis varje gång. Och då har jag ändå en helt underbar tandhygenist nu. Hon tar verkligen hänsyn till hur det känns och det får ta den tid det tar. Tur att jag har tandvårdsförsäkring nu för tiden så jag inte får betala varje gång jag går dit utan tar det som månadsutgift istället.
Och värre kommer det att bli. Jag ska till tandläkaren om en månad också. Med ett hål och en rejält skadad plomb, i olika delar av munnen så klart. Buhu känner redan den ångesten komma krypandes...
 

Uppladdning!

Publicerad 2014-05-11 17:20:47 i Allmänt,

 
Uppladdning inför kvällens match.
 
Grillat med massor av tillbehör, glada barn med söndags mys. Och sen blir det hockey hela kvällen lång :-)
 
 
Nu tar vi dom!!!

he he he,vilken tur man kan ha då...

Publicerad 2014-05-10 17:37:00 i Allmänt,

Tur man inte är ensam i familjen om att vilja se hockeyn. Jag och maken kom fram till att det är andra regler när hockey VM går.



Det blev lokala Thai haket till middag och hockey för de vuxna. Även om det bara ska vara en transportsträcka att klara av Danmark så vill vi ju ändå se den.

Attans också!

Publicerad 2014-05-10 13:55:00 i Allmänt,

Bonusgrabben frågade om vi inte kunde grilla idag när jag hämtade honom igår. "Självklart!" svarade jag då man sällan kan motstå grillat.

Men vad ska jag göra nu då?




Det är ju hockey VM och det börjar idag med match mot Danmark 15:45. Hmmm Krockar liiite grann med middan då.

Attans också!!!

Nåja, det är ju "bara" Danmark, och grillat ÄR ju gott.
Alltså blir det grillat med tredje period som efterrätt - hoppas jag.

Viktigare imorgon när det är Tjeckien som gäller. Grillar nog tillräckligt för att få lagom med rester till middan imorgon :-)

Fredagsmys

Publicerad 2014-05-09 18:50:06 i Allmänt,

Äntligen!

Bänkar mig framför tv:n med lillebror, storebror och bonusgrabben. TV och gotta :-)

Upphackat!

Publicerad 2014-05-09 11:39:40 i Allmänt,

En sån där dag när det känns som att man sitter i bilen på väg precis hela dag.
 
Först skjutsa storebror till skolan, sen till sjukhuset med lillebror, därefter tar vi och uträttar lite ärenden innan vi far hem. Några timmars paus sen hämta storebror på skolan och iväg direkt för att hämta bonusgrabben, vi kommer nog passa på att svänga förbi ica på vägen hem efter det.
 
Jag kommer nog inte få ett dugg uträttat hemma eftersom det är så mycket fram och tillbaka idag. Men, men sånt är livet. Blir till att stressa av ikväll och bara mysa under helgen.
 
 

Tänk vad lite som kan gör mycket skillnad...

Publicerad 2014-05-08 09:23:00 i Allmänt,

 
 
Man vet att det hänt nåt när man möter en annan mamma på skolgården som hälsar med orden "Vad tidig du börjat bli!"

Vi är två mammor som alltid kommit med andan i halsen i sista minut eller till och med minuten efter med våra killar. Och vi har båda barn i både lillebrors och storebrors klasser dessutom. Nu de senaste veckorna har jag lämnat 5-10 minuter INNAN det ringer in - helt otroligt! Så pass att hon alltså märkt det.

Hemligheten bakom? Jo jag har satt klockan 15 min tidigare. Det har varit så mycket tjafs med killarna på mornarna att jag satte mig ner och pratade med dem om hur vi skulle få bättre mornar med mindre stress och mindre bråk. Lösningen var att om vi kliver upp 15 min tidigare så kommer de till frukostbordet på en gång jag säger till. De vill ha en stund framför tv:n varje morgon så de vaknar till och det har alltid vart ett tjat om "10 minuter till..." och "vi vill bara se klart det här programmet..." Nu vet de att de får lämna mitt i ett program och de går med på det. Vilket gör att jag tjatar mindre och de hinner mer. Så enkelt! Men vilka förhandlingar det krävdes...
Och visst, det tar emot. Jag är inte och har aldrig varit morgon människa. Men det är ju faktiskt bara 15 minuter...

Vardagslyx

Publicerad 2014-05-07 14:24:00 i Allmänt,

Kan vara så enkelt som att maken ringer och talar om att han är på väg att hämta barnen. OCH att han tänker ta med dem ut och äta på Mc Donalds PLUS att jag slipper följa med :-)

Jag slipper ut i ruggvädret och jag är inte särskilt förtjust i skräpmat, nu slipper jag dessutom laga middag till hela familjen.

Hmmm, tror minsann jag tar och läser en bok nu när jag fick hela eftermiddan fri.
 
 

Beach 2014

Publicerad 2014-05-06 20:57:08 i Allmänt,

Jo just det ja, det blir ju sommar i år igen... Attans också... ;-)

Så nu har jag dammat av crosstrainern och överlevde faktiskt mina första pass dessutom! Inte illa!

Klarade hela 30 min både lördag och söndag. WOW!!!
Men idag kroknade jag. Lyckades kämpa mig till 25 minuter innan jag stapplade därifrån. Blir till att ta det lugnt imorgon så jag klarar av att fortsätta fler gånger.

Oj vad duktig jag var nu då...

Publicerad 2014-05-06 08:43:29 i Allmänt,

Sol desenho
 
 
Strålande sol ute, även om det är kyligt värre. Så vad gör man...
Tog en prommenad till skolan med grabbarna. Vilka protester det blev från storebror då!!! Man kunde ju tro att det var en mil till skolan och inte en lätt prommenad på ca 10-12 min... Huvvaligen, latmasken då.
 
Tyckte det var skönt med en morgon prommenad jag, det blir nog fler sådana så länge vädret ställer upp.

Måndag

Publicerad 2014-05-05 21:59:13 i Allmänt,

En helt ny vecka! Jo här är vi positiva. En helt ny vecka man kan hinna med massor på...

Hann i alla fall med att baka bullar till mina grabbar idag. Vackert så.

Och solen sken nästan hela dan, även om det var fördj...l kallt! Hmmpf! Vart är våren?

Märkligt väder

Publicerad 2014-05-03 18:31:45 i Allmänt,

Blir så himla less på vädret. Ena stunden ser det ut att bli en fantastisk dag med strålande sol, perfekt! Så blinkar man och då kommer värsta hagelskuren följt av snöblandat regn.
Man blir ju lite förvirrad. Är det vår, sommar, vinter?? Nån som vet?

Struntar i det och kör igång grillen, finns tydligen en anledning till att ha tak över åtminstonde delar av altan.

Hälsosamt....

Publicerad 2014-05-03 14:07:08 i Allmänt,

Jasså, det säger du???
 
Det ska va hälsosamt att träna sägs det. 
Upplever mest att man svettas och har hjärtklappning och blir svag i benen jag...
 
Kan vara så att jag behöver träna mer och oftare. Men med badsäsong -14 runt hörnet så har jag avklarat 30 min på crosstrainern. Ska bara överleva den här gången innan jag ens funderar på att göra om det.
 
Visst är det inne med kurvor?

Dallas

Publicerad 2014-05-02 19:22:04 i Allmänt,

Vilken nostalgitripp!! Makens kvällsanslappning: Dallas - de gamla avsnitten - på TV4 Guld.

Provar väl igen då...

Publicerad 2014-05-02 13:57:31 i Allmänt,

Inte för att jag lyckats förut, men ändå.
 
Hittills har jag inte klarat av att hålla bloggen i liv när jag startat om mina försök. Hade en period när mina små monster änglar var riktigt små men sen har det varit svårt, så vi får se.
 
Är ju hemma på heltid just nu, i jakt på nytt jobb, så kanske jag kan få till nån rad per dag.
 
Fyller jämnt i år så man har ju liiiite ångest att skriva om. Fast änglarna är snällare än maken. 6 och 9 år gamla så säger de att mamma fyller 20+20. Det känns mycket bättre än makens gapskratt kombinerat med kommentaren "Jo, tjena!" Inte snällt vill jag bara säga.
 
Livet med tre viljestarka herrar är inte alltid helt enkelt men oftast farftyllt och rätt roligt, sällan tråkigt.
 
 

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela