småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

iOs eller android

Publicerad 2014-06-09 11:59:15 i Allmänt,

Nu är jag less!!!
 
Har haft min Desire i snart 4 år, köpte första som kom till stan, högg den direkt när den kom till butiken, hamnade aldrig ens i lagersaldo till kunderna. he he.
 
Men nu håller det inte längre!
Operativsystemet och telefonen har blivit uppdaterade så många gånger att telefonen är FULL!!! Det går inte att köra en enda app, värdelöst. Det tragiska är att minneskortet på 8Gb är inte ens fyllt till en tredjedel, men det går inte att flytta över till det utan det är själva telefonen som inte klarar av nåt. 
 
Så nu måste jag leta ny. Och då är frågan apple eller ej?
 
Gillar egentligen inte deras service system med utbyte av hela telefonen så man blir av med allt men androiderna är så stora och ligger inte bra i handen längre. Förstår inte varför man ska tvingas ha en så stor telefon och man vill ha lite prestanda, jag behöver inte skärmen då jag aldrig tittar på film i luren utan småsurfar och kör appar.
 
Ja, ja. Så fort jag bestämt mig blir det till att handla, tänkte köpa en pkatta också men den ska passa med mobilen om det ska va nån vits!
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela