småbarnsbloggen

Jag och min familj. Make och två yrväder till grabbar!

Lördag

Publicerad 2008-11-30 09:26:53 i Allmänt,

Har jobbat idag. Det är inte helt kul att jobba lördagar när man har familj. Det blir så långa veckor utan man och barn liksom...
Till veckan blir det rätt lagom istället. Eftersom att jag kommer att jobba väldigt intensivt före jul och under mellandagarna så får jag lite extra ledigt i början av månaden. Nästa vecka jobbar jag bara tre dagar. Och veckan efter det är jag ledig en extra dag också. Så det finns lite hopp om jul här hemma med. Kommer att försöka julpyssla här hemma när barnen är hos dagmamman. De kommer att få vara hos henne fast att jag är hemma. Kanske kan jag hämta dem tidigt någin dag, vi får se.
Barnen är hemma sjuka så mycket, särskillt lillebror som är ett äkta öronbarn så det känns viktigt att de får ha sina rutiner även när jag är hemma.
">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Småbarnsmamman

Jag är en tvåbarnsmamma med många järn i elden. Vissa saker delar jag villigt med mig av till er alla, andra håller jag för mig själv... Just nu är det mycket som händer med minsta killen sjuk i kronisk ITP och ett hus som renoveras för fullt. Lägg till ett heltids jobb, make och bonusgrabb så börjar vi närma oss vardagen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela